Geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met bloggen

Toen ik begon met bloggen in 2011 was het echt puur als hobby. Geld verdienen met bloggen was nog geeneens aan de de orde. Ik wist toen nog geeneens dat je met teksten schrijven op een persoonlijk blog een zakcentje binnen kon halen. Ik was al blij als ik in een week tijd 10 bezoekers op mijn website had gehad. Na verloop van tijd en na veel werk in mijn blog te hebben gestoken en zo ik me kan herinneren ik ongeveer 4000 bezoekers per maand op mijn blog mocht verwelkomen, begonnen langzaam aan de opdrachten binnen te druppelen.

Bloggen als hobby is super leuk en als je regelmatig terugkomende bezoekers krijgt met wie je interactie hebt dan ben je extra gemotiveerd. En waarom zou het dan verkeerd zijn dat je ook nog eens betaald krijgt voor iets waar je veel tijd in steekt? Geloof me, er waren die tijd veel bloggers die vonden dat je het niet kon maken om te bloggen voor geld. Geld verdienen met bloggen was een heel gevoelig punt.

Geld verdienen met bloggen, een zakcentje of misschien wel een heel maandsalaris

Zowel bloggers als bezoekers riepen dat bloggen persoonlijk is en je hier geen geld voor mocht aannemen. Je was dan in hun ogen niet echt en puur meer. Maar mijn standpunt was altijd, als de opdracht bij het onderwerp van mijn blog paste dan waarom zou ik de opdracht laten schieten? Je schrijft over iets waar je achter staat, daar is niets mis mee.

Inmiddels zijn we 10 jaar verder en gelukkig zijn de meningen nu grotendeels wel veranderd. De meeste bloggers zien nu wel dat het fijn is om een zakcentje of misschien wel een heel maandsalaris te verdienen met bloggen. Voor veel bloggers is het een echte fulltime baan geworden. En ik kan dat alleen maar aanmoedigen! Geld verdienen met bloggen? Gewoon doen!

Op dag 1 al je zakken vullen is onmogelijk

Er zullen vast en zeker nog mensen zijn die vinden dat wanneer je een blog begint met de reden om geld te verdienen not done is. Maar daar ben ik het totaal niet mee eens. Deze mensen vergeten dat je niet op dag 1 al begint met het vullen van je zakken. Dat is onmogelijk. Er gaat veel werk in zitten, heel veel werk. Je zult doorzettingsvermogen moeten hebben, je zult je moeten specialiseren in de onderwerpen die jij op je blog wilt delen. En dan ook nog eens er voor gaan zorgen dat je bezoekers op je blog krijgt. Eigenlijk als je echt gedreven bent om een succesvol blog te krijgen en je er echt aan gaat werken dan is dat op zich al een fulltime job! Uiteindelijk geld verdienen met bloggen is keihard werken.

Maar als je goed kunt schrijven, veel van social media en online marketing weet (of uiteraard gaat leren) en als je uit de voeten kunt met zoekmachineoptimalisatie (SEO) dan kun je op den duur een aardig zakcentje of meer verdienen met bloggen. Er zijn redelijk wat manieren om geld te verdienen met jouw blog die behandel ik binnenkort in een vervolgartikel. Je kunt alvast denken aan affiliate marketing, een ebook schrijven en verkopen, advertenties plaatsen, Google adsense en ga zo maar door.

Ben je al zeer gemotiveerd en wil je meteen beginnen met het opzetten van een blog en meer leren over affiliate marketing? Dan raad ik je aan om de training Internet succes gids – Affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard te volgen. Het #1 verdienmodel voor het opbouwen van een passief inkomen dankzij internet.

In de Affiliate Marketing Revolutie ga je leren om:

  • 100% vrij te worden dankzij het internet. Ik wil je laten zien hoe je een volledig vrij leven kunt leven dankzij het internet. Altijd je eigen dag indelen.
  • Een passief inkomen op te bouwen. Geld verdienen terwijl je slaapt of offline bent klinkt voor veel mensen als een droom, maar vergeten dat we in de tijd van het internet leven, waar alles kan.
  • Je inkomen elke maand te laten groeien. Omdat ik elke maand nieuwe assets opbouw, en bestaande laat groeien, groeit mijn inkomen elke maand.
  • Een bron van inspiratie te worden voor vrienden en familie. De Jacko van nu is niet dezelfde persoon als de Jacko van tien jaar geleden. Ik ben enorm gegroeid als persoon en wil jou dit ook laten doen.

Waar wacht je nog op? De Internet succes gids – Affiliate marketing revolutie training is nu extra voordelig, dus pak je kans!

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. […] professionele blogger. Je blogt om een inkomen te verdienen. Het is je doel om geld te gaan verdienen met je blog. Je neemt opdrachten aan, gebruikt affiliate […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.